ChapChap
Ontdek de hotspots bij jou in de buurt

Ontdek de hotspots bij jou in de buurt

Eenvoudig eten bestellen voor bij je thuis, of een plek reserveren bij je favoriete restaurant. Doe het bij ons, daar wordt de horeca ook beter van.

Nu ontdekken

Hi, ChapChap hier

We zijn het nieuwe horecaplatform. Voor jou, met jou, bij jou. Iedereen gaat hier van smullen. Precies eten waar je trek in hebt. Thuis. Zo besteld, bezorgd, afgehaald. Of uit eten. Bij dat ene restaurant. Zo gereserveerd. Ontdek, deel en geniet to the max. Van jouw favo’s tot de best bewaarde geheimen. Doe het bij ons, daar wordt de horeca ook beter van. ChapChap heeft namelijk géén winstoogmerk.

Kom naar ChapChap en laat het grote genieten beginnen. ChapChap is snel. Makkelijk. Gelijk super vertrouwd en zonder gedoe. Ook wel eens lekker. Boks.


Hoe werkt hetStap 1: Maak een account aan bij ChapChap
Vul je gegevens in en laat het grote genieten beginnen! Ontdek jouw favo's en bestel of reserveer direct.Stap 2: Zoek naar restaurants op basis van locatie en happening
Ben je een dagje weg en wil je lekker uit eten? ben je op zoek naar
een geschikt restaurant voor een eerste date? Of naar een zaak die
de echte taptoppers serveert? Zoek het snel en gemakkelijk op ChapChap
op basis van je huidige locatie! Stap 3: Reserveer bij een restaurant of bestel direct je eten
Gevonden wat je zoekt? Dan is het bij makkelijk en snel , bezorgd, afgehaald of gereserveerd.

ChapChap is een initiatief van Bidfood

De afgelopen jaren heeft Bidfood veel geleerd op het gebied van communicatie met de horeca. Deze kennis wil de groothandel nu inzetten om de horeca te helpen hun zaak weer te vullen en de afhaal- en bezorgomzet te vergroten. Het platform is opgezet voor en door de horeca. Zonder hoge afdrachten, zonder winstoogmerk.